CFX计算出的繁多的数据可以导出来吗? (无内容)

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x

可以生成*.dat文件吗?

呵呵,你也要导出数据哦?我也是拉,烦哦 ,不知道怎么弄!

巧了,我也是。我是想用tecplot作后处理,试过,不能用。不过可以导出filedview的格式,但我还不会用。

那老兄你知道怎么破解fieldview的格式么 ,因为我要将其拿出来,自己进行统计分析,而不是可视化,这些我都已经做好了的!

可以这样试一下,找出存放数据的文件,复制到另一文件夹,修改扩展名,用写字板打开,其它流体计算软件中的结果我就是这样取结果的。

我也只会一个分量一个分量地提取啦!

天拉,这怎么办拉 ,数据这么多额!
用于统计分析

是要花很多时间的。

那我怎么毕业哦

数据特别的多,还有其他的巧巧办法么?

需要耐心的

What do you mean?
If you just want to work as post-processing, CFX-ANALUSE (4.4) or CFXPOST (5.0) is enough. But if you want to deal with the dump file. you need to translater it to ASCII file first, then deal with it by your own code is possible.
Use runrdump.exe to transfer the dump file to ASCII file, you will have all the information you needed.

I cannot get the exact coordinates of the exact points which I expected.You know,their are so many data,I donot know which one is the very one I wanted.Do you have the expierence which you are willing to share with us?
Thanks very much.

I think you can use USER subroutine to define the output file, whuch you can specify IJK or exact XYZ to output the result on it.
Check the mannual about USRDMP and USRPRN, all of it is possible.

在输出文件即*。out文件,右键打开方式,选写字版或记事本打开就行了